S.C.M.H.® Methode Shungite Chakra Meridiaan Healing

S.C.M.H.® staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode is ontwikkeld door grondlegger Monique de Vries en zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra’s. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen. 

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

Tijdens een behandeling wordt de nervus vagus (de hoofdzenuw) gestimuleerd en dit resulteert in het vrijkomen van gelukshormonen en geeft een gevoel van rust en veiligheid. De nervus vagus is de langste en meest complexe zenuw in het hele lichaam. Het verbindt tevens het brein met veel belangrijke organen.

Je kunt De S.C.M.H. Methode® komen ervaren middels een behandeling van een uur. De kosten hiervoor zijn € 75,-.

Mocht je de S.C.M.H. methode® zelf willen leren toepassen, dan kun je de S.C.M.H. workshop® volgen. De kosten hiervan zijn € 495,-. Dit is inclusief de uitgebreide Shungite toolbox waarmee je de behandeling uit kunt voeren, en instructiemateriaal, waaronder een boekje en diverse flowcharts ter waarde van € 175.-. De duur van deze workshop is 1 dag, bestaande uit 2 dagdelen. Er zijn geen vastgestelde data waarop ik deze workshop geef, ik doe dat in overleg met jou.

Tijdens de S.C.M.H. workshop® leer je hoe je een standaard Shungite Chakra Meridiaan Healing of een uitgebreide behandeling kunt geven, gericht op specifieke emotionele klachten. Je leert ook hoe je het lichaam energetisch reinigt en de meridianen ontstoort van opgenomen straling.

De behandeling heeft een positief effect op zowel geestelijke als fysieke klachten. Daarnaast brengt het rust in het zenuwstelsel en geeft meer energie bij klachten zoals chronische vermoeidheid en een burn-out.

Er is geen speciale voorkennis van meridianen of chakra’s nodig. Alles is volledig in kaart gebracht en makkelijk te volgen.

Na afloop ontvang je een mooi certificaat. Je kunt dan niet alleen vrienden en familie gaan behandelen, maar ook jezelf. Deze methode is namelijk ook bedoelt als zelfhulpmethode waarmee jij  jouw eigen meridianen en chakra’s in balans brengt! 

De S.C.M.H. Methode ® is ook zeer geschikt om professioneel  toe te passen als aanvulling in een praktijk.